Filmografia Kristen Stewart

8. května 2009 v 19:44 | Twilight |  Kristen Stewart



Filmografia Kristen Stewart


2002→ Panic Room (Sarah Altman) ←
2003→ Cold Creek Manor (Kristen Tilson) ←
2004→ Speak (Melinda Sordino) ←
→ Catch That Kid (Maddy) ←
→ Undertow (Lila) ←
2005→ Fierce People (Maya) ←
→ Zathura: A Space Adventure (Lisa) ←
2007→ The Messangers (Jess Solomon) ←
→ In the Land of Women (Lucy Hardwicke) ←
→ Into the Wild (Tracy) ←
→ Cutlass (Young Robin) ←
2008→ Jumper (Sophie) ←
→ What Just Happeneed? (Zoe) ←
→ The Cake Eathers (Georgia) ←
→ The Yellow Handkerchief (Martine) ←
→ Twilight (Isabella ´Bella´ Swan) ←
2009→ Adventureland (Em) ←
→ Welcome to the Rileys (Mallory) ← post-production
→ New Moon (Isabella ´Bella´ Swan) ← filming
→ K-11 (Butterfly) ← pre-production
2010
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Nikita Nikita | Web | 9. května 2009 v 14:12 | Reagovat

waaaw tá má nabitý rok. Hmm tiež by som aj ja raz bola taká žiadaná :D ... sny sny ... noo ... inak máš super blog. Už naň chodím nejkakú tú dobu. A ďakuejm za knihy. Nikde som nevedela kao ich stiahnuť a tu na tvojom blogu som sa ot dozvedela ...dakujem aj za polnočné slnku!!! MOC TA MAM RADA A HLAVNE TVOJ BLOG

2 HanisShka ♥MTMR♥ SB♥ HanisShka ♥MTMR♥ SB♥ | Web | 10. května 2009 v 23:26 | Reagovat

Jééé:) Ty máš pořád tenhle design:)

Jinak...copak chceš na klik. ikonku?
Napiš to prosím sem:
http://hanulinkas2.blog.cz/0808/your-icons-pridej-i-svoji-ikonku

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama